Zakelijk vervoer

Taxi online via WhatsApp of telefonisch reserveren

Voor zakelijk vervoer bent u bij Taxi Service 24 Leiden op het juiste adres. Wij kunnen u met alle comfort vervoeren van en naar uw zakelijke afspraken. Heeft u een afspraak met iemand die op het vliegveld land? Dan kunt u met ons contact opnemen en wij zorgen ervoor dat uw zakenpartner van of naar vliegveld wordt gebracht.

U kunt uw wensen telefonisch met ons bespreken of u kunt gemakkelijk een taxi online reserveren voor uw zakelijk vervoer.

Zakelijk vervoer Taxi service 24 Leiden

Spoed?

Bel of whatsapp ons!

+31634567680

Taxi Service 24 Leiden

Taxi service snel online reserveren in regio Leiden? Dat kan! Taxi Service 24 Leiden heeft de optie om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Plan online uw taxi reservering en ontvang vervolgens een vaste prijs van Taxi Service 24 Leiden. Heeft u met spoed een taxi nodig? Neem dan telefonisch of via whatsapp met ons contact op het volgende mobiele nummer 0634567680

In welke regio is Taxi Service Leiden actief? Wij zijn actief in regio:  Leiden, Bollenstreek, Schiphol, Rotterdam the Hague Airport, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Rijnsburg, Warmond, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Katwijk en Noordwijkerhout.