Weekendvervoer

Tijd voor een feestje!

Gaat u stappen in het weekend en heeft u nog geen bob? Wij brengen u graag veilig naar de kroeg, discotheek of een feestje en halen u weer op. Zo kunt u genieten en laat u ons doen waar wij goed in zijn. Er bestaat een mogelijkheid tot reserveren, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Reserveren voor de terugreis is aan te raden, zodat u ook naar huis voor een eerlijke prijs kunt.

Gaat u naar een feest of festival met een groep vrienden, hiervoor kunt u ons bellen of een WhatsApp bericht sturen voor een aantrekkelijke prijsopgave.

Feestje in Ziggo Dome
Ziggo Dome

Ziggo Dome

Stadion Feijenoord

Stadion Feijenoord

Johan Cruijff Arena

Johan Cruijff Arena

Concertgebouw

Concertgebouw

Spoed?

Bel of whatsapp ons!

+31634567680

Taxi Service 24 Leiden

Taxi service snel online reserveren in regio Leiden? Dat kan! Taxi Service 24 Leiden heeft de optie om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Plan online uw taxi reservering en ontvang vervolgens een vaste prijs van Taxi Service 24 Leiden. Heeft u met spoed een taxi nodig? Neem dan telefonisch of via whatsapp met ons contact op het volgende mobiele nummer 0634567680

In welke regio is Taxi Service Leiden actief? Wij zijn actief in regio:  Leiden, Bollenstreek, Schiphol, Rotterdam the Hague Airport, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Rijnsburg, Warmond, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Katwijk en Noordwijkerhout.